SON DAKİKA

Reklam kimliği altında dolandırıcılık!

Reklam kimliği altında dolandırıcılık! 02 Ekim, 2019 14:02 Güncelleme: 02 Ekim, 2019 14:02 Reklam kimliği altında dolandırıcılık!

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay, son günlerde kendilerini gazeteci veya reklamcı olarak tanıtan bazı şahıslar, Ereğli esnafına dadanmış ve 50 TL karşılığında reklam anlaşmaları yapmaya başlamışlardır.Dernek üyelerimizden gelen şikayetler üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir"Dedi.

Günay yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Son günlerde kendilerini gazeteci veya reklamcı olarak tanıtan bazı şahıslar, Ereğli esnafına dadanmış ve 50 TL karşılığında reklam anlaşmaları yapmaya başlamışlardır.

Zonguldak’tan geldiklerini belirten bu şahıslar, özellikle Ereğli merkezi dışında kalan sanayi bölgesi ve civarında örgütlenmişlerdir.

Esnafımızı ‘Sizi google’a ekleyeceğiz. Reklamınızı yapacağız’ şeklinde kandıran bu şahıslar, peşin tahsil ettikleri paralara fatura dahi kesmemekte, reklamları da herhangi bir mecrada yayınlamamaktadır..

Bu yüzden bunun bir dolandırıcılık örneği olduğu aşikardır..

Böyle bir dolandırıcılığa mesleğimiz alet edilmesi utanç verici bir durumdur.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başta olmak üzere tüm yetkilileri, emniyet personelimizi bu sahtekarlığa bir ‘dur’ demeye davet ediyor, gereğinin yapılması önemle rica ediyoruz..

 

 

Yorum Ekle