SON DAKİKA

Rehabilitayon merkezlerinin işbirliği devam ediyor...

Kdz.Ereğli'de engellilere hizmet veren sivil toplum örgütleri ve özel eğitim ve rehabilitayon merkezlerinin işbirliği devam ediyor. 29 Eylül, 2017 17:18 Güncelleme: 29 Eylül, 2017 17:18 Rehabilitayon merkezlerinin işbirliği devam ediyor...

Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Hasan Eroğlu Koordinatölüğünde,75 .Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Dernek Başkanı Nagehan Müftüoğlu,Müdür Turgay Birinci, Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Şenol Bahadır ,Müdür Burak Bahadır,  İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fikri Eroğlu ve Duyan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emel Bahadır'dan oluşan grup gün içinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Ziyaretlerle ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

ilk ziyaretimizi  Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine   yeni atanan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Halil Arslan’a gerçekleştirdik.

Yeni görevinde başarı dilekleriyle birlikte engellilerin rapor alırken karşılaştıkları sorunlar görüşüldü. Başhekim Arslan ; kurallar çerçevesinde engelli vatandaşlarımıza hertürlü kolaylık gösterileceğini belirtti. 

Gün içinde ikinci ziyaretimizi ise,  engellilerin eğitimi için eğitim elemanı yetiştiren Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Özel Eğitim  Bölümüne yapıldı.

Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç Dr. Emre Ünlü, Dr.Buket Kısaç ve Arş.Görevlisi Gamze Kaplan ile  İlçemizde Özel Eğitim alanının nasıl geliştirilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçemizde Rehabilitasyon Merkezleri,Özel Eğitim Bölümü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ne tip çalışmalar yapılabileceği değerlendirildi.

Aynı gün saat 16.00 da  üçüncü Ziyaret İlçe Jandarma Komutanlığına yeni atanan J.Yzb.Erkan Bülbül’e yapılmıştır. Köylerimizde yaşayan  engellilerimize ve engellilerimizi taşıyan araçlarımıza destek olunması konusu görüşülmüş  Komutan; yasalar çerçevesinde hertürlü yardıma hazır olduklarını belirtmiştir." denildi.

Yorumlar
D
Doğan 676 yıl önce

Maşallah maşallah... Başka !!!! Siz engelli bireyler için neler yapıyorsunuz...

Yorum Ekle