SON DAKİKA

Puki, sahibini denizde de yalnız bırakmıyor

Ereğli'de, hava sıcaklıklarının iyice artması vatandaşların denize akın etmesine neden oluyor. İlçede sahil bandında serinlemek amacıyla denize giren sahibini yalnız bırakmayan Puki isimli Alman cinsi kurt köpek halkın ilgi odağı oldu. 30 Temmuz, 2015 18:56 Güncelleme: 30 Temmuz, 2015 18:56 Puki, sahibini denizde de yalnız bırakmıyor

Kadir Coşkun(23), kendisinin denize serinlemek için girdiğini, köpeği Puki'nin ise kendisini denizde de yalnız bırakmadığını ifade etti. Coşkun, Almanya’dan 6 aylık gelen kurt köpeğinin, anne ve babasının çeşitli yarışmalarda şampiyonluklarının bulunduğunu söyledi. Coşkun, dişi olan 2,5 yaşındaki Puki isimli köpeğin halen Alman kimliği bulunduğunu belirterek, “Bir yakınımız tarafından getirilen Puki, denize girmeyi çok seviyor. Aslında kurt cinsi köpekler suya girmeyi pek sevmezler ancak, Puki’nin yavruları da denizi çok seviyor.” dedi.

Bu sırada Puki’nin sahibi Coşkun ile denize girerek çeşitli oyunlar oynaması, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. Vatandaşlar, soruları ile Puki hakkında bilgi almaya çalıştı.

Yorum Ekle