SON DAKİKA

Poşetten para ve ziynet eşyası çıktı

Zonguldak'ta sokakta şüphe üzerine durdurulan kişinin elinde taşıdığı poşetten para ve ziynet eşyası çıktı. Şüpheli kişi elindeki poşette bulunan para ve ziynet eşyalarını tanımadığı bir vatandaştan aldığını söyledi. 07 Nisan, 2021 15:39 Güncelleme: 07 Nisan, 2021 15:39 Poşetten para ve ziynet eşyası çıktı

Zonguldak'ta sokakta şüphe üzerine durdurulan kişinin elinde taşıdığı poşetten para ve ziynet eşyası çıktı. Şüpheli kişi elindeki poşette bulunan para ve ziynet eşyalarını tanımadığı bir vatandaştan aldığını söyledi.

Kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili valilikten açıklama geldi. Zonguldak Valiliğinin konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde: "İl merkezi Mithatpaşa Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen E. A. (1993) adlı şahsın yapılan kontrolünde elinde taşıdığı poşet içerisinde 4 bin 200 lira nakit para, 3 adet altın bilezik, 1 adet alyans yüzük, 1 adet çeyrek altın ve 1 çift altın küpe tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs ifadesinde söz konusu para ve takıları telefonla görüştüğü ve tanımadığı bir vatandaştan aldığını itiraf etmiştir. Şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup bahse konu nakit para ve takıların sahibi olan ve Mithatpaşa Mahallesi'nde ikamet eden mağdur vatandaşın kimliğinin tespit edilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir. İlimizdeki vatandaşlarımızın huzur ve güveni için dolandırıcılık suçlarına karşı yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilecektir."

 

 

Yorum Ekle