SON DAKİKA

Posbıyık'tan, dernek ziyaretleri...

Posbıyık'tan, dernek ziyaretleri... 18 Mart, 2019 08:23 Güncelleme: 18 Mart, 2019 08:23 Posbıyık'tan, dernek ziyaretleri...

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, STK ziyaretleri kapsamında Armutlucuma Derneği Yönetimini de ziyaret etti.

Armutlucuma Derneği Başkanı Cevdet Demircan,CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarının ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çıktıkları yolda başarılar diledi.

Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta burada yaptığı konuşmada, Ereğli’nin 5 yıl da çok şey kaybettiğine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın, torunlarımızın, gençlerimizin daha iyi bir Ereğli’de yaşaması için tekrar adaylığımızı koyduk. Ereğli’nin iyi yönetilmesi lazım. Belediyecilik zor zanaattır, kolay değildir. Belediyeciliği bilmeyen, lider olmayan bir insan Belediye Başkanı olduğu takdirde maalesef belediyeyi yönetemez, şuanda 5 senede Ereğli’yi kimlerin yönettiğini hep beraber izlediniz. Yerel seçimlerde politika olmaz. Belediyeci adama, lider ve tecrübeli insanlara oy verilir. O partiden bu partiden diye bakılmaması gerekir ama bakılıyor maalesef. 5 sene önce dediler ki iktidar partisinin belediye başkan adayı geliyor tersaneler çalışacak, fabrikalar kurulacak, OYPA’da çalışan işçiler kadroya geçirilecek, Ereğli uçacak dediler. Ereğli’nin bugün ne noktalara geldiğini hep beraber gördük. Yani bunun iktidar partisiyle falan alakası yok. Çocuklarımızın geleceği, Ereğli’nin geleceği için bu olgulara dikkat etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Armutlucuma Derneği üyeleriyle de fotoğraf çektiren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, daha sonra başka bir programa katılmak üzere buradan da ayrıldı.

POSBIYIK: İŞİTME ENGELLİLERE ÖNEM VERİYORUZ"

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Aşkın Aktaş ve yönetimini ziyaret etti.

Posbıyık, işitme engellilere önem verdiklerini belirterek, “sizi önemsediğimiz için buraya geldik. Bizim birinci önceliğimiz sizlersiniz. Bizim için din, dil, renk, eksik uzuv falan hiç önemli değil. Allahın yarattığı kul olmak, iyi insan olmak en başta gelen bir olay. O anlamda Belediye Başkanı seçilmemiz halinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz, emin olabilirsiniz. O nedenle buraya ziyarete geldik” şeklinde konuştu.

İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Aşkın Aktaş ve yönetimi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ile fotoğraf çektirdiler.

POSBIYIK: EREĞLİ'NİN GELECEĞİNE OY VERİN...

Seçim ziyaretleri kapsamında Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk ve dernek üyelerini de ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Belediye Başkanlığı için iyi olmanın yeterli olmadığını belirterek, “Belediye Başkanı olmak için iyi olmak yeterli olmuyor, ayrıca tecrübelide olmalısınız. Bir de lider olmak lazım, korkmamak lazım. Belediye Başkanlığı kolay bir iş değildir, her türlü riski göze alabilmektir. Gerektiğinde okşamak, gerektiğinde ise masaya yumruğu vurabilmektir. Ama yaradan insanları yaratırken herkese farklı özellikler veriyor, bu Allahın verdiği bir özellik. Bende bu memleketteyim işte. Bende liderlik var, belediyecilik var, başka adam aramaya gerek var mı? Halil Posbıyık burada yani! Ereğli çok kötü bir noktaya doğru gidiyor. Ben en çok çocuklarımıza, torunlarımıza ve gençlerimize çok üzülüyorum. Çünkü iyi bir Ereğli’de yaşayamayacaklar bu gidişle. Çocukların ve gençlerimizin geleceğine, Ereğli’nin geleceğine oy verin” şeklinde konuştu.

Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk’te, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çıktıkları yolda başarılar diledi.

 

Yorum Ekle