SON DAKİKA

Posbıyık’ı hedef alan paylaşımlar tepkiye neden oluyor

Posbıyık’ı hedef alan paylaşımlar tepkiye neden oluyor 26 Mart, 2019 15:34 Güncelleme: 26 Mart, 2019 15:34 Posbıyık’ı hedef alan paylaşımlar tepkiye neden oluyor

Ereğli’ de son günlerde kim tarafından yapıldığı belli olmayan karikatür ve paylaşımlar tepkiye neden oluyor. 

Ereğli’de Sosyal medya üzerinden Halil Pobıyık’ı hedef alan sahte sosyal medya hesapları ve altında imzası bulunmayan, kimin tarafından yapıldığı belli olmayan paylaşımlar tepkiye neden oluyor.

İlçenin usta kalemlerinden Kurtuluş Ayyıldız’ın mizah anlayışı içerisinde altını imzasını atarak paylaştığı karikatürlerden sonra imzasızi kimin tarafında yapıldığı bile belli olmayan karikatürler türemeye başladı. 

Daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık adına açılan ‘AŞKIM EREĞLİ’ isimli sahte sosyal medya hesabından yayınlanan bir görüntü, ilçede ki bazı haber internet sitelerinde yer almıştı. Yapılan bu paylaşımlarla ilgili olarak sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar “Söz konusu paylaşımlar, siyaset ve medya etiği açısından bir sorun var. Hemen belirtelim, paylaşılan unsurların içeriği bence sorunlu değil. Eleştiri veya düşünce açıklama tabii ki her türden araç ve şekille yapılabilir. Burada sorun paylaşımın sahipsiz olması. O zaman da ister istemez yapılan tüm bu işlemlerde saklanma ihtiyacı görülen bir “ahlaksızlık” olduğu düşüncesi akla geliyor”

Yorum Ekle