SON DAKİKA

Posbıyık, sosyal medya'da projelerini anlatıyor...

CHP Kdz.Ereğli Belediye başkan Adayı Halil Posbıyık, mahalle mahalle sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da sosyal medya hesapları aracılığıyla, yapılacak projelerle ilgili net ve kaliteli videoları paylaşmaya devam ediyor. 11 Mart, 2019 12:38 Güncelleme: 11 Mart, 2019 12:38 Posbıyık, sosyal medya'da projelerini anlatıyor...

CHP Kdz.Ereğli Belediye başkan Adayı Halil Posbıyık#ÇözümİçinTecrübeyeEvet” hashtagiyle yayınlanan görsel videolarda Ereğli’nin geleceği ile ilgili yapılacak çalışmalara yer veriyor.

POSBIYIK SOSYAL MEDYADA DA PROJELERİNİ ANLATIYOR

Saha çalışmalarının yanısıra sosyal medya hesaplarında da vatandaşların büyük ilgisini gören Posbıyık, “ Ekibimizle birlikte bir taraftan mahalle mahalle sokak sokak halkımızla kucaklaşırken diğer taraftan da sosyal medya hesaplarımızdan kentimizin geleceği için hazırlanan temel projelerimizi de halkımıza anlatıyoruz.

SOSYAL MEDYADA DA BÜYÜK İLGİ 

Gerek gittiğimiz esnaf, mahalle, ev ziyaretlerinde gösterdiğiniz ilgi ve sevgiye gerekse sosyal medya üzerinden gösterdiğiniz ilgiye şükranlarımı sunuyorum.”dedi.  

Yorum Ekle