SON DAKİKA

Posbıyık, Murtaza Mahallesi’nde halkla buluştu

Posbıyık, Murtaza Mahallesi’nde halkla buluştu 25 Mart, 2019 08:36 Güncelleme: 25 Mart, 2019 08:36 Posbıyık, Murtaza Mahallesi’nde halkla buluştu

VİDEO GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık halk buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Murtaza Mahallesi’ndeki halk buluşmasına katılan Posbıyık,’Beni Ereğli’de yaşayan insanlar Belediye Başkan Adayı yaptı. Onun için ben Ereğli halkının Belediye Başkan Adayıyım’dedi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık; ‘‘Bana moral verdiniz. Sağolun var olun. Değerli hemşerilerim bende biliyorsunuz bu mahalledenim. Murtaza Mahallesi’nde evimiz vardı. Çocukluğum hep burada geçti. Yani aynı mahalledeniz. Ereğli kozmopolit bir kent. Her kesimden insan var bu memlekette. Böyle Belediye başkanlığı yapmak kolay değil. Belediyeyi bileceksin, tecrübeli olacaksın. Birde ürkek olmayacaksın, korkak olmayacaksın. Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi Ereğli’yi başkası yönetir. Önümüzdeki seçimlerde sizlerden istirham ediyorum. Yeni bir hata yapmayalım. Ereğli’deki bütün Belediye Başkan adayları iyi insanlar, iyi dostlar. İyi olmak yeterli değil. Belediyeciliği bilmezler. Liderlik özellikleri yoktur. Dolayısıyla Ereğli 5 sene daha geriye giderse çok büyük sıkıntılar olur. Benim aday olmamam için çok uğraştılar. Ama Allah razı olsun Ereğli halkı faksla telefonla genel merkezi arayarak Halil Posbıyık aday olmazsa oy kullanmaya gitmeyeceğiz dediler. Beni kimse Belediye Başkan Adayı yapmadı. Beni Ereğli’de yaşayan insanlar Belediye Başkan Adayı yaptı. Onun için ben Ereğli halkının Belediye Başkan Adayıyım. Bu kadar açık söylüyorum. ‘‘ dedi ve projelerinden bahsederek Murtaza Mahallesi sakinlerini bilgilendirdi.

Posbıyık konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Yorum Ekle