SON DAKİKA

Posbıyık motosiklet federasyonunu ziyaret etti...

Posbıyık motosiklet federasyonunu ziyaret etti... 28 Mart, 2019 10:00 Güncelleme: 28 Mart, 2019 10:00 Posbıyık motosiklet federasyonunu ziyaret etti...

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Motosiklet Federasyonu Kdz Ereğli Şube Başkanı Murat Albayrak ve yönetimini de ziyaret etti.

Başkan Albayrak, Ereğli’de ki motosikletçilerin trafikte yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Bu konuda Posbıyık’a dert yanan Murat Albayrak, ‘Bizim de beklentilerimiz var. Bir kere Kdz.Ereğli’de bir dernek yeri, bisikletçi, motosikletçi, Off Roadcu, güzel bir şölen. Yani Ereğli’de motosikletçiler adına Kozlu’da düzenlediğimiz festivalde Türkiye’nin çeşitli yerlerinden insanlar geldi. Sizlerde bunu en iyi bilenlerdensiniz Ereğli’ye gelmeyen sanatçı kalmadı. Ereğli’nin kurtuluşunda, festivallerin kortejlerinde öncülük yapabilir. Bizim isteğimiz Motosiklet bir vasıtadır. Motosikletliler trafikte fark edilsin, ışıklarda motosiklet tabelaları olsun. Motosiklet park yeri belediyemiz tarafından olsun, mücadele edilsin. Sahilde hep kenarlara çekiyoruz, bu sefer Zabıta gelip ceza yazıyor. Bizim, gençlerimizin sizlerden talepleri var, bu beklentilerimize olumlu cevap vermenizi istiyoruz’ şeklinde konuştu.

Motosikletin kendine has bir güzelliği olduğuna dikkat çeken Posbıyık’ta, ‘Motosikletçiler olarak sizde spor yapıyorsunuz. Değerlidir benim için.Nasıl otomobiller değerliyse motosiklette değerlidir. Onlarında Ereğli’de bir yaşam koşulları olması lazım. Onun için onlara da belli hakların verilmesi lazım. Bir devlet tarafından verilen haklar var, bir de vatandaş tarafından. Motosiklet park edileceği yerler nasıl olması lazım, nasıl işaret levhaları olması lazım. Toplum daha yeni yeni gelişiyor motosiklet konusunda. Bunu ortak olarak görüşmemiz lazım, yasa olarak beyan edilmesi lazım. Bizde yazılı beyanlara göre elimizden gelen yardımı pek tabiî ki de yaparız, bu görevimiz zaten’ diyerek belediye başkanı olması halinde motosikletçilere elinden gelen desteği vereceğini ifade etti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Kdz Ereğli Şube Başkanı Murat Albayrak ve yönetimi tarafından samimi bir şekilde ağırlanan Posbıyık ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar.

Yorum Ekle