SON DAKİKA

Posbıyık, Mardinliler ile bir araya geldi

Posbıyık, Mardinliler ile bir araya geldi 14 Mart, 2019 08:30 Güncelleme: 14 Mart, 2019 08:30 Posbıyık, Mardinliler ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları bu kez de Mardinliler ile bir araya geldi.

Bir kahvehanede Mardinliler ile buluşan Posbıyık,“Ereğli’nin havasını teneffüs eden, Ereğli’den ekmek yiyen, Ereğli’nin suyunu içen herkes benim hemşerimdir.” dedi.

Posbıyık, ‘‘Belediye Meclis üyelerimizle birlikte sizleri ziyarete geldik. Sizlerle birlikten olmaktan, güler yüzlerinizle karşılaşmaktan çok mutlu olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. İyi ilişkilerim vardır Mardinlilerle.Ereğli’de yaşayan renk, dil, ırkı, dini ne olursa olsun, Ereğli’nin havasını teneffüs eden Ereğli’den ekmek yiyen, Ereğli’nin suyunu içen herkes benim hemşerimdir. Yani küçük çocukların nüfus kâğıtlarına bakın hepsinde Ereğli yazar ispatı budur. Asla yapı olarak bir ayrımcılığım yoktur. Hatta aranızda çok yakın dostlarımızda var. Bende ayrımcılık yoktur. Sizler buranın öz evlatlarısınız, burada ekmeğinizi yiyorsunuz alın terinizi akıtıyorsunuz. Sizde diğer insanlar gibi Ereğli’de yaşayan insanlar gibi her türlü haktan yararlanmanız lazım. Belediyecilik açısından bizden her türlü istifadeyi sizler de diğerleri gibi göreceksiniz bundan en ufak bir endişeniz olmasın. Biz Sosyal Belediyecilik yapacağız. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz ders vereceğiz.’’ diyerek yapacağı projelerinden bahsetti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mardinliler, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a, ‘‘Hoşgeldiniz, çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar dileriz’’dediler.

Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları Mardinliler ile birlikte karşılıklı görüş alışverişi yaptıktan sonra alkışlar eşliğinde kahvehaneden ayrıldılar.

Yorum Ekle