SON DAKİKA

Posbıyık, Mahalle toplantılarının sonuncusunu Bağlık’ta yaptı

Posbıyık, Mahalle toplantılarının sonuncusunu Bağlık’ta yaptı 30 Mart, 2019 08:55 Güncelleme: 30 Mart, 2019 08:55 Posbıyık, Mahalle toplantılarının sonuncusunu Bağlık’ta yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle toplantılarının sonuncusunu Bağlık’ta yaptı.

Yüzlerce insan tarafından meşaleler ve ‘Büyük Başkan’ tezahüratlarıyla karşılanan Posbıyık, ‘Ben Ereğli halkına gönülden bağlıyım’ dedi.

Posbıyık: ‘‘ Sevgili hemşerilerim. Bu soğuk havada bizleri böyle gönülden güler yüzlü karşılamanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Seçimlere 1 gün kaldı. Sizleri burada görmek bizlere çok büyük bir moral verdi. Günlerdir koşuyoruz, gece gündüz. Sesimiz biraz kısık. Birçok mahalleden geliyorum. En son final mitingimi burada yapıyorum. Beni hep destekleyen Bağlık mahallesinin merkezinde sizlere hitap etmekten büyük bir mutluluk duyduğumu özellikle ifade ediyorum. Ben Ereğli halkına gönülden bağlıyım. Zaman zaman Aşkım Ereğli diye bağırdığımda lütfen bunu politik mesaj olarak algılamayın. Yürekten gelen bir mesajdır. Ben bu kentte doğdum. Vasat bir ailenin çocuğuyum. Ama Ereğli halkı benim ailemi çok iyi yerlere getirdi. Benim Ereğli halkına bir vefa borcum var.’’ dedi.

Konuşmasının ardından Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri alkışlar eşliğinde Bağlık Mahallesi’nden ayrıldılar.

Yorum Ekle