SON DAKİKA

Posbıyık: "İlçe Başkanı yalan söylüyor"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye bünyesine kazandırılan 3 iş makinesinin tanıtımında il kongresine değindi. Başkan Posbıyık, ilçe Başkanı Eylem Ertuğrul’un yalan söylediğini iddia etti. 19 Şubat, 2020 16:21 Güncelleme: 19 Şubat, 2020 16:21 Posbıyık: "İlçe Başkanı yalan söylüyor"

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye bünyesine 3 yeni iş makinası daha ekledi.

Burada, geçtiğimiz gün Zonguldak'ta yapılan CHP 37. olağan kongresi ile ilgili soruları da yanıtlayan Başkan Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul'un, "Halil bey'e kurultay delegeliği teklif ettik", sözünün yalan olduğunu belirtti. 

Başkan Posbıyık, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Ereğli’de Kaymakamın önderliğinde iyi işler oluyor. Basına ve halka bilgi vermiyoruz, kargaşa çıkmasın kıskançlık olmasın diye. Gerçekten çok güzel şeyler oluyor.  İlerleyen zamanda bunları paylaşacağız. Üç adet iş makinesi satın aldık. Son model üç adet makine aldık. Yaptığımız piyasa araştırması neticesinde bu markaları aldık. Bu makineler Türkiye’de ilk defa satın alan makineyi aldık. Finansmanı, kiralama ile yapıldı ve uzun vadeli yapıldı. Mevcut nakdi harcamadık.  yaklaşık 315 bin lira daha düşük fiyatla aldık. Belediyemize çok büyük avantajlar sağladı. 18. Maddeden dolayı  açılamayan yolları açacağımızın müjdesini  veriyorum.

"EREĞLİ'Yİ LOBİ YÖNETİYOR!.."

Ereğli’de Zonguldak’ta bir lobi kuruldU. Eylem Ertuğrul gelen emirleri yerine getiriyor. Bana kurultay delegeliği teklif edildiğinin söylenmesi koskoca yalan. "Ben Hakkı’yı destekliyorum, beni Murat’ın listesine yazmayın" demişim. Ben böyle yalan söyleyene rastlamadım.  Ereğli’de CHP’nin kendi oylarıyla belediye başkanı seçmesi mümkün değil. Ereğli’yi bir lobi yönetiyor.”a

Yorum Ekle