SON DAKİKA

Posbıyık, festivale gelecek sanatçıları açıkladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu sene 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak olan sanatçıları Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği 2022 yılı 1. Dönem Toplantısında açıkladı. 14 Mayıs, 2022 16:51 Güncelleme: 14 Mayıs, 2022 16:51 Posbıyık, festivale gelecek sanatçıları açıkladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu sene 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak olan sanatçıları Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği 2022 yılı 1. Dönem Toplantısında açıkladı.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde sahne alacak olan sanatçılarla ilgili olarak belediye tarafından Belediye girişi, Özdemir AVM, Ereylin AVM, Oyuncak Evi, Halk Kafe ve Yalı Caddesi girişine sandıklar konmuş ve halka hangi sanatçıları görmek istediği sorulmuştu.

Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği 2022 yılı 1. Dönem Toplantısında, festivale gelecek olan sanatçıları açıkladı. Başkan Posbıyık konuşmasında “Birinci akşam Foklar geçişi yapılacak. Büyük Çekmecede izlemiştim. Yurt dışından Folklor grubu gelecek. Festivali 4 güne çıkarmış oluyorum. Birinci akşam Sefo gençlerimizin sevgilisi, Gülşen var, peşinden Ediz. İkinci akşam Melek Mosso, Haluk Levent var. Üçüncü akşam da Koray Avcı ve Yıldız Tilbe var” dedi.

Yorum Ekle