SON DAKİKA

Posbıyık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Posbıyık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor 25 Mart, 2019 14:08 Güncelleme: 25 Mart, 2019 14:08 Posbıyık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinde için seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bugün saat 17.00’da Zonguldak Madenci Anıtı’nda yapacağı mitinge de katılacak olan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, miting öncesi Ereğli’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ereğli esnaflarından “Simitçi Asiye” olarak bilinen Asiye Pekmezci’yi evinde ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, sırasıyla İşadamı Fevzi Özdemir, damadı Erkan Özmadenci, Honda Plaza Savaş Balcılar Grubu Yöneticileri İbrahim Balcı, Ayşe Balcı ve Nilüfer Balcı, KELEŞSAN FİAT Ana Bayi Arslan ve Suat KELEŞ, FORD Ereğli bayii Azim otomotiv A.Ş. sahibi Halil YILMAZ’ı işyerlerinde ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaretlerde Posbıyık işyerlerinde personellerle de sohbet etti ve destek istedi.

Yorum Ekle