SON DAKİKA

Posbıyık: "Ereğli’nin geleceği için aday oldum"

Posbıyık: "Ereğli’nin geleceği için aday oldum" 26 Mart, 2019 08:41 Güncelleme: 26 Mart, 2019 08:41 Posbıyık: "Ereğli’nin geleceği için aday oldum"

Yerel seçimlere çok az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Seçim gezilerini dur durak demeden sürdüren Posbıyık, Kirmanlı Mahallesinde de kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından ‘Ereğli seninle gurur duyuyor’ tezahüratları arasında coşkuyla karşılandı.

Gittiği her yerde sevgi gören, vatandaşın ilgisiyle karşılaşan Posbıyık, ‘Ereğli’yi yeniden zengin Belediyeler arasına yerleştireceğim’ dedi.

Posbıyık, ‘‘Ereğli’de sosyal yardımlar yönünden Belediye olarak en önde olacağız. Çünkü çok büyük ekonomik sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ben ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte 31 Mahallede yaşayan 118 bin Ereğli’li hemşerilerimizin emrine amade olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben Ereğli’nin geleceği için aday oldum. 31 Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte Ereğli’nin geleceği için çok güzel planlarımız var. Ereğli’yi yeniden zengin Belediyeler arasına yerleştireceğim. 31 Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla beni getirin ki, ben bu işleri rahatlıkla yapayım. ’’dedi ve yapacakları projelerinden bahsederek Kirmanlı Mahallesi halkını bilgilendirdi.

Posbıyık konuşmasının ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere poz verdi, selfie çektirdi.

Yorum Ekle