SON DAKİKA

Posbıyık: "Ereğli’de herşey çok güzel olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık mahalle mitinglerini tüm hızıyla sürdürürken Korubaşı Mahallesi TOKİ Evleri çevresinde 2 ayrı noktada büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılandı. 19 Mart, 2019 07:22 Güncelleme: 19 Mart, 2019 07:22 Posbıyık: "Ereğli’de herşey çok güzel olacak"

TOKİ Evleri çevresinde 2 ayrı noktada vatandaşlara hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ‘bir buçuk iki senede Ereğli’de herşey çok güzel olacak’dedi.

Halil Posbıyık yaptığı konuşmada; ‘‘Allah insanları dünyaya getirirken değişik özellikler verir. Bazılarına bilim adamı özelliği verir, bazıları doktor olur, bazıları profesör olur. Bazılarına ticaret yönünden özellik verir onlarda ticarette sıfırdan başlayarak holdingler kurarlar. Bazılarına da liderlik özelliği verir, politikacı özelliği verir. Bizde Ereğli’de doğmuşuz. Allah bize çok şükür bu özellikleri vermiş başka yerde adam aramaya gerek yok. Çarşamba günü akşamı Saat: 19.30’da görsel olarak projelerimizi açıklıyoruz aynı zamanda çantalarımız ve kitapçıklarımızı da dağıtacağız tabi mahallelere de kitapçıklarımızı getirip dağıtacağız. Çok orijinal projeler hazırladık. Ereğli’yi çok iyi tanıyorum. Yıllardan beri Ereğli’deyim dolayısıyla Ereğli Belediyesi’ni fevkalade iyi tanıyorum. Ereğli’nin her bölgesini çok iyi biliyorum, sorunların nerde olduğunu biliyorum. Mesela en büyük sıkıntımız işsizlik, çoluk çocuk gençlerin hepsi de maalesef Yalova’da, Bursa’da, Antalya’da, İstanbul’da çalışıyor. Ailelerinden uzak başka kentlere gitmek mecburiyetinde kalıyor. Halbuki Tükiye’nin en güzel kentlerinden birinde yaşıyoruz, aynı zamanda sanayi bölgesinde yaşıyoruz. Ama Kdz. Ereğli’nin bir abisi yok. Ereğli’de işsizlik var. Atölyeler kurulmuyor, asfalt yapılmıyor, yol yapılmıyor. Ne ağlayan var ne bağıran, herkes halinden memnun. Ereğli’de işsizliğin belini kıracağım. Projelerimi iyi izleyin. Ereğli’de yapılması gereken yapılabilir projeler hazırladık. Orta ölçekli Organize Sanayi Bölgesi gibi. Binlerce insanın çalışacağı tohumculuk bankası gibi. Yüz yirmi bin metre kare alanda yapacağımız zirai işlerle binlerce insanı işe alacağız. Bunların hep projeleri hazırlandı. Göreceksiniz bir buçuk iki senede Ereğli’de herşey çok güzel olacak.’’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık konuşmasının ardından alkışlar arasında alandan ayrıldı ve seçim çalışmalarına devam etti.

Yorum Ekle