SON DAKİKA

Posbıyık: "Ereğli geriye doğru gitti"

Posbıyık: "Ereğli geriye doğru gitti" 22 Mart, 2019 15:31 Güncelleme: 22 Mart, 2019 15:31 Posbıyık: "Ereğli geriye doğru gitti"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Sarıkorkmaz Mahallesi’ndeki Çaylıoğlu derneğini ziyaret eden Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri davullu zurnayla karşılandı.

‘Ereğli’nin sahibi yok. Ereğli’nin siyasi abisi yok. Hep beraber ele ele verip Ereğli’mizi en iyi yerlere getirmek için uğraşmalıyız’ diyen Posbıyık, ‘’Hepinizi Sevgi, Barış, Dostluk duygularımla selamlıyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Değerli hemşerilerim, hangi mahalleye gitsem eksikliklerden bahsediyorlar. Yol yok diyorlar. Asfalt yok diyorlar. Oturak yok diyorlar yani 5 sene Kdz. Ereğli maalesef iyi yönetilmedi. İyi yönetilmediği içinde geriye doğru gitti. Ereğli’de belediyecilik maalesef yapılmadı. Ereğli’nin sahibi yok. Ereğli’nin siyasi abisi yok. Hep beraber ele ele vermemiz lazım. Ereğli’ye sahip çıkmamız lazım. Ereğli’yi en iyi yerlere getirmek için uğraşmalıyız. Özellikle çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için. Ben Belediyeciliği çok iyi bilirim. Ben siyaset yapmaya gelmiyorum, Ereğli’nin geleceğini kurtarmak için geliyorum. Ereğli’yi ayağa kaldırmak için geliyorum. ‘’dedi ve Anadolu Otel’de tanıtımını yaptığı projelerinden bahsetti.

Halil Posbıyık konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına devam etti.

 

Yorum Ekle