SON DAKİKA

Posbıyık: "Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın hızına yetişilmiyor. 23 Mart, 2019 11:11 Güncelleme: 23 Mart, 2019 11:11 Posbıyık: "Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın hızına yetişilmiyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Ömerli’de halk toplantısı düzenleyen Posbıyık'a, bölge halkı tarafından görülmeye değer bir sevgi vardı.

Gördüğü sevgikarşısında çok mutlu olan Posbıyık, ‘ben Ereğli halkının adayıyım, ben Ereğli’yi eski güzel günlerine kavuşturmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’ dedi.

Posbıyık; ‘‘ Şuan da Ereğli Belediyesi 3 parçaya bölünmüş hiçbir karar çıkaramıyorlar. Hiçbir karar çıkmayınca da Ereğli duruyor işte. Gençlerimiz dışarı gidiyor çalışmaya çok üzülüyorum. Biraz birlik ve beraberlik içinde olalım. Belediye Başkanlığı’nda partiye bakılmaz. Belediye Başkanlığı’nda lider ve tecrübeli adama bakılır. Nitekim Ereğli’nin 5 senede geldiği yeri görüyorsunuz. Çok iyi projeler hazırladık gençlerimiz ve çocuklarımız için. Ereğli’de hayali projeler değil yapılacak projeler ürettik. Ereğli’de trafik sıkıntısı olmayacak, Ereğli’de okuma sıkıntısı kalmayacak. Ereğli’de gençlerimiz için özel amatör spor kulüplerine çok ağırlık vereceğiz. Tiyatro, müzik, sinema gibi alanlar açacağız. Tersaneler arkasındaki taş ocaklarının olduğu yerde serbest bölge ilanı yapıyoruz. Proje hazırlandı. Burası aynı zamanda lojistik merkezi olacak. Antrepolar kurulacak oraya. İşsizliğin belini kıracağmı. Ben Ereğli halkının adayıyım, ben Ereğli’yi eski güzel günlerine kavuşturmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’’ şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri halk toplantısının ardından Ömerli halkının alkışları eşliğinde seçim çalışmalarına devam etti.

 

 

Yorum Ekle