SON DAKİKA

POSBIYIK: "ÇALIŞAN GAZETECİLERİN BU ANLAMLI GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUM"

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir mesaj yayımlayarak ilçe ve bölge basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. 09 Ocak, 2014 10:03 Güncelleme: 09 Ocak, 2014 10:03 POSBIYIK: "ÇALIŞAN GAZETECİLERİN BU ANLAMLI GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUM"

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı  Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir mesaj yayımlayarak ilçe ve bölge basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Başkan Posbıyık mesajında şu ifadelere yer verdi ;

“Toplum yaşamı içinde hepimiz için önemi büyük olan günlerden birini daha idrak ediyoruz

Demokratik, sosyal ve hukuka inanan devlet yönetimlerinin en önemli unsurlarından biri olan basında görev alan ve ülkemizde de temel amaçları yaşadıkları topluma doğru haberi en kısa zamanda ulaştırabilmek olan çalışan gazetecilerin bu anlamlı günlerini tebrik ediyorum.

Her zaman ifade ettiğim gibi, Karadeniz Ereğli’nin son yıllarda gerçekleştirdiği büyük atılımların ve yakaladığı çağdaşlık çizgisinin bölge ve ülke kamuoyuna yansıtılmasında basın çalışanlarının anlamlı katkıları olmuştur ve belediye başkanı olarak görev yaptığım uzun yıllar içinde basın mensuplarının bu desteği, bizleri halkımız için her zaman daha iyisini yapabilmek hedefinde olumlu yönde etkilemiştir. Dolayısıyla da Karadeniz Ereğli olarak elde ettiğimiz her başarıda basınımızın da değerli katkıları vardır.

Hep birlikte ve bir bütün içinde geleceğe yürüdüğümüz günümüzde de bu toplumun her bireyi kadar tüm basın çalışanlarına da görevler düşmektedir. Halka en doğru bilgiyi en kısa zamanda ulaştırmak yükümlüğüne sahip olan her basın çalışanının, bu gerçek dahilinde ilkeli ve tutarlı bir kimlikle görevini ifa edeceğine ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da toplumsal yaşamın en değerli mesleklerinden biri olarak gördüğümüz gazetecilik mesleğine verebilecekleri en sağlam katkıyı vermeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Karadeniz Ereğli ve Zonguldak bölgesinde görev yapan tüm çalışan gazetecilerimiz başta olmak üzere yurdumuzun seçkin basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ”

 

Yorum Ekle