SON DAKİKA

Posbıyık: "Belen halkını bilgilendirdi"

Posbıyık: "Belen halkını bilgilendirdi" 27 Mart, 2019 08:02 Güncelleme: 27 Mart, 2019 08:02 Posbıyık: "Belen halkını bilgilendirdi"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık gittiği her yerde büyük bir sevgi ve büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Beraberindeki Meclis üyeleriyle birlikte sabah saha ziyaretleri akşamda halk toplantıları yapan Halil Posbıyık seçim çalışmalarına dün akşamda Belen’de devam etti. Belen Yeni Mahalle ve Belen Köyü’nde halkla buluşan Halil Posbıyık, ‘Ereğli’yi çok iyi biliyorum. Ereğli nasıl düzelir, Ereğli nasıl hareketlenir en iyi ben biliyorum..’ dedi.

Posbıyık, ‘İktidar Partisinin Belediye Başkan Adayını getirdiler. Halil Posbıyık gitsin tersaneler çalışacak dediler, taşeronları işe alacağız dediler. Şunu dediler, bunu dediler. Ereğli sahiline dışarıdan insanlar gelirdi gezmeye, imrenirdi Ereğli’ye herkes. Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri maalesef bakımsızlıktan Ereğli sahili de elden çıktı. Geçenlerde mal beyanımı açıkladım. Bazı parti adayları açıklayamıyorlar. Neden korkuyorlar? Benim hakkımda video yayınlamışlar. Halil Posbıyık kavgacı biri diye. Yapacaklarınızı anlatın, projelerinizi anlatın. Ereğli için ne yapacaksınız onu anlatın. Ereğli nasıl düzelir onu anlatın. Ama bunlar belediyeciliği bilmiyorlar. Ereğli için ne yapacaklarını bilmiyorlar. İşleri güçleri dedikodu. Ben Ereğli’de doğmuş Ereğli’de büyümüş biri olarak 20 sene Belediye Başkanlığı yaptım. Ereğli’yi çok iyi biliyorum. Ereğli nasıl düzelir, Ereğli nasıl hareketlenir en iyi ben biliyorum. Onun için belediyeciliği bilen tecrübeli, lider bir adama oy verin. Bakın göreceksiniz Ereğli’yi bir buçuk iki sene içerisinde ayağa kaldıracağım’ dedi ve Ereğli için yapacakları projelerinden bahsederek Belen halkını bilgilendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri halk toplantılarının ardından seçim çalışmalarına devam etti.

 

 

Yorum Ekle