SON DAKİKA

POMPALI SALDIRGAN TUTUKLANDI

Ereğli'de tartıştığı Gökhan Güney'i (30) pompalı tüfek ile vurarak ağır yaralayan Muhammet Candan (29) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 13 Şubat, 2014 17:17 Güncelleme: 13 Şubat, 2014 17:17 POMPALI SALDIRGAN TUTUKLANDI

Ereğli' ye bağlı Kızılca köyü Çolaklar altı mevkiinde 4 gün önce tartıştığı Gökhan Güney'i dün gece saatlerinde iş çıkışında pompalı tüfekle vuran ve Güney'i ağır yaralayan Muhammet Candan, Jandarma da ki ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İlk olarak savcı karşısına çıkan Muhammet Candan, savcıya ifade verdi. İfadesinin tamamlanmasının ardından Candan'ın planlayarak ve tasarlayarak adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika süren mahkeme sonrasında tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

Jandarma eşliğinde adliye binasından çıkarılan Muhammet Candan'ı bekleyen ailesi ve yakınları Jandarma aracına kadar Muhammet Candan'ı yalnız bırakmadı. Candan ailesinin bazı fertleri görüntü alan basın mensuplarına çekim yapmamaları konusunda tepki gösterdi.

Diğer yandan dün gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonrasında önce Ereğli Devlet Hastanesine daha sonra da Zonguldak Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Gökhan Güney'in yoğun bakımda olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

-OLAY-

Kızılca Köyü Çolaklaraltı mevkiinde 4 gün önce Gökhan Güney ile kavga ettiği iddia edilen Muhammet Candan, dün gece saatlerinde Gökhan Güney'in iş çıkışı olan saatte beklemiş, arkadaşının arabasından inen Gökhan Güney' e pompalı tüfekle bir el ateş ederek kolundan ve koltuk altından yaralamış, kaçan Gökhan Güney'i kovalayan Muhammet Candan, arkadaşının arabasına sığınan Güney'i, otomobil içerisinde de sırtından vurmuştu. Olayda ağır yaralanan Gökhan Güney, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılmış, kaçan Muhammet Candan ise Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanmıştı.

Yorum Ekle