SON DAKİKA

Personel giriş çıkışları kayıt altında

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla personelin belediyeye giriş ve çıkışlarına bir düzenleme getirildi. Belediye çalışanlarının giriş ve çıkışları ‘Personel kontrol sistemiyle’ kayıt altına alınmaya başlandı. 07 Mayıs, 2019 09:58 Güncelleme: 07 Mayıs, 2019 09:58 Personel giriş çıkışları kayıt altında

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanı olan Başkan Halil Posbıyık, göreve gelmesinin ardından idari yapılanmada yaptığı değişikliklerin ardından belediye personelinin çalışma şartlarına da belli düzenlemeler getirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı M.Tayyar Mendeş, Başkan Posbıyık’ın talimatıyla belediye çalışanlarının işe giriş ve çıkış saatlerinin kayıt altına alınmaya başlandığını açıkladı. Personelin sabah saat 8.30’da belediyeye ‘kontrol sistemiyle’ giriş yapmaya başladıklarını söyleyen Mendeş; “Bina girişine koyduğumuz sistemle giriş ve çıkışlar kayıt altına alınacak ve böylece personelin işe geliş ve çıkış saatleri belli bir disiplin altına alınmış olacak” dedi.

Kdz.Ereğli Belediyesinde ayrıca bir iç tamim yayınlanarak personelin kılık ve kıyafetlerine dikkat etmeleri istendi.

Yorum Ekle