SON DAKİKA

Patpat ile birlikte Devlet hastanesine getirildi

Karadeniz Ereğli'de patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile evinin bahçesinde çift sürdüğü sırada bıçaklarının vücuduna saplanması ile ağır yaralandı. 22 Nisan, 2022 14:44 Güncelleme: 22 Nisan, 2022 14:44 Patpat ile birlikte Devlet hastanesine getirildi

Karadeniz Ereğli'de patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile evinin bahçesinde çift sürdüğü sırada bıçaklarının vücuduna saplanması ile ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa alınan genç adam, hastaneye patpat ile birlikte getirildi.

Olay ilçeye bağlı Dağlıca (KÖRİSTAN) köyünde meydana geldi. İddiaya göre 23 yaşındaki Emirhan Çakır, halk dilinde patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile evinin bahçesinde çift sürmeye başladı. Bir anda dengesini kaybeden ve patpatın üzerine düşen Emirhan Çakır’ın vücuduna patpatın bıçakları sağlandı. Olayda ağır yaralanan Çakır için sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Emirhan Çakır’ı patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile birlikte ambulansa aldı. İlk müdahalesi yapılan Emirhan Çakır, devlet hastanesine kaldırıldı. Emirhan Çakır’ın durumunun ağır ve başka bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum Ekle