SON DAKİKA

Parmağa gece operasyonu…

Parmağa gece operasyonu… 10 Ağustos, 2018 16:27 Güncelleme: 10 Ağustos, 2018 16:27 Parmağa gece operasyonu…

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yüzüğün sıkması sonucu parmağı şişen yaşlı kadın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışmasının ardından parmağında ki yüzük çıkarıldı. 

59 yaşındaki Ayten Karabulut (60) Parmağının şişmesi üzerine çıkaramadığı yüzüğü için Alaplı Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Gece saatlerinde itfaiye binasına gelen İtfaiye müdürü Sinan Taşkın ve beraberindeki itfaiye görevlileri yaklaşık yirmi saat süren çalışma sonrasında yüzüğü keserek çıkardılar. Yapılan çalışmanın ardından İtfaiye müdürü Sinan Taşkın ve ekibine teşekkür eden Ayten Karabulut ”Alaplı Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin ve Alaplı itfaiyesine çok teşekkür ediyorum. Parmağımın şişmesi sonucu çıkaramadığım yüzüğü çıkarttılar. Sağ olsunlar. Çok mutluyum” dedi. 

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ise gece geç saatlerde kendilerine gelen Ayten Karabulut’un parmağında ki yüzüğü çalışma ile çıkarttıklarını, gecenin kaçı olursa olsun Alaplı ve bölge halkının hizmetinde olduklarını kaydetti.

 

Yorum Ekle