SON DAKİKA

Para dolu çantayı sahibine teslim etti

Para dolu çantayı sahibine teslim etti 13 Şubat, 2018 07:13 Güncelleme: 13 Şubat, 2018 07:13 Para dolu çantayı sahibine teslim etti

Ereğli’de yerel gazetede sayfa editörü olarak çalışan Sinan Çerçioğlu, marketin lavabosunda çanta için de bulduğu 36 bin lirayı sahibine teslim etti.

İlçeye bağlı Göktepe mahallesinde bulunan Gündem 67 gazetesi sayfa editörü Sinan Çerçioğlu, iş yerinin hemen yanında ki akar yakıt istasyonunun lavabosunda çanta içerisinde bulduğu 36 bin lirayı sahibine teslim etti. Alışveriş yapmak için akar yakıt istasyonunda duran Muammer Halıcıoğlu, içinde 36 bin lira bulunan çantayı marketin lavabosunda unuttu. Para dolu çantayı fark eden Gündem 67 gazetesi sayfa editörü Sinan Çerçioğlu, parayı muhafaza altına aldıktan sonra sahibine ulaşmaya çalıştı. Parayı unuttuğunu fark eden ve istasyona geri dönen Muammer Halıcıoğlu’na parayı teslim etti. Muammer Halıcıoğlu, kendisine parasını getiren Sinan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Parayı bularak sahibine teslim eden Sinan Çerçioğlu ise “Bu bir insanlık görevidir. Parayı bulduktan sonra sahibini aradık. Parayı muhafaza altına aldıktan kısa süre sonra Muammer bey geldi. Bende parayı kendisine teslim ettim. Para söz konusu bile değil. Muammer beyin yüzündeki tebessümü görmek bizlere yetti” dedi.

Yorum Ekle