SON DAKİKA

Özmar 20’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor...

Özmar 20’nci kuruluş yıldönümünü %50’ye varan indirimlerle kutluyor. 03 Kasım, 2020 07:54 Güncelleme: 03 Kasım, 2020 07:54 Özmar 20’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor...

Özmar 20’nci kuruluş yıldönümünü %50’ye varan indirimlerle kutluyor.

8 Kasım – 27 Kasım tarihleri arasında sebze, meyve hal fiyatına, un ve bakliyat ürünleri de dahil mağaza içi etikelerde şaşıracağınız sürpriz fiyatlar sizleri bekliyor. 20’nci yıla özel 20 gün boyunca berektli ve kazançlı alışveriş Özmar’da.

Özmar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir S Rota Haber Gazetesine yaptığı açıklamada;

“Bu hafta sonu ÖZMAR olarak 20.’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız.. Muhteşem indirim broşürü hazırladık.Asıl indirimlerimiz broşür harici mağaza içi etiketlermizde olacaktır.” Dedi.

Özdemir yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

20. Kuruluş yıldönümümüz de manav reyonundan, şarküteriye, temizlikten gıdaya, kozmetikten ara ürünlere kadar en az 20 gün boyunca sürekli indirimli ürünler ekleyerek hizmet vereceğiz. Her güne özel, her gün yeni yeni indirimler ekleyeceğiz. Yüzlerce üründe % 50 ye varan indirimlerimiz olacaktır.

Lakin toplu alımlara izin vermeyeceğiz. Maksat mal satmak değil sadece. Bugüne kadar bizlere hizmet veren tüm personellerime emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve tüm müşterilemize vede bölgemiz halkına çok teşekkür ediyorum,birlikte daha mutluyuz,daha güçlüyüz.. 

Amacımız, ürün satmak, ciro yapmak değildir. Bize 20 yıldır destek veren müşterilemize teşekkür amaçlıdır. Sizleri Özmarlara bekliyoruz.” 

Yorum Ekle