SON DAKİKA

Özcan'a Türk'ten destek...

Ereğli TSO seçimleri öncesi başkan adaylarından Niyazi Özcan’ın ekibine Türkler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türk’te dahil oldu. 11 Eylül, 2017 17:30 Güncelleme: 11 Eylül, 2017 17:30 Özcan'a Türk'ten destek...

Ereğli TSO seçimleri öncesi başkan adaylarından Niyazi Özcan’ın ekibine Türkler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türk’te dahil oldu.

Ereğli'de, Türkler İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türk, Kdz. Ereğli TSO seçimlerinde Başkan adaylarından Niyazi Özcan’ın ekibine katıldı.
Niyazi Özcan’ın 4 yıldır ortaya koyduğu mücadele ve pozitif çalışmalarının bu ekipte yer almasında büyük bir etken olduğunu ifade eden Türkler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türk “Niyazi Özcan’ın samimi olması, mücadeleci olması bu ekip içerisinde yer almamdaki en büyük etkendir. Bizler tüm yatırımlarımızı Ereğli’de yapıyoruz ve Ereğli için mücadele diyoruz. Bu noktada Ereğli için en samimi çalışmayı Niyazi Özcan’ın yaptığını gördük ve bizde bu ekipte yer almaya karar verdik. Bundan sonraki süreçte Niyazi Özcan ile birlikte mücadele edip kendisine destek olacağız, güç vereceğiz. Birlikte Ereğli’mizin daha iyi noktalara gelmesini sağlayacağız” dedi.

Kdz. Ereğli TSO Başkan Adayı Niyazi Özcan’da Türkler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türk’ün Ereğli ekonomisine ve istihdama inşaat sektörü alanında ciddi katkılar sunduğunu ve kendisi ile birlikte çalışmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Bu seçimde ekibinin tamamen Ereğli’nin menfaatini düşünen sektör temsilcilerinden oluştuğunu ve samimi insanların bir araya geldiğini ifade eden Özcan, ilerleyen günlerde tüm ekibi ile birlikte kamuoyunun önüne güçlü bir şekilde çıkacaklarını söyledi.

Yorum Ekle