SON DAKİKA

Özcan: "Yönetenlerin işi üyeyi yok etmek değil"

Kdz.Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, Kdz.Ereğli TSO ile Meclis Başkana tepki gösterdi. 05 Ekim, 2020 16:29 Güncelleme: 05 Ekim, 2020 16:29 Özcan: "Yönetenlerin işi üyeyi yok etmek değil"

Kdz.Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, Kdz.Ereğli TSO ile Meclis Başkana tepki gösterdi.

Tahsilat servisinden TSO üyesinin aranarak borcunu ödememesi durumunda icraya verileceksin diye tehdit edildiğini iddia eden Özcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"TSO Başkanı ve Meclis Başkanı iş dünyasının zor bir dönemden geçtiğini ülke olarak bilmeyen yok. Ne talihsizlik ki tahsilat servisi üyeyi arayıp borcunu öde, ödemezsen icraya verileceksin diye tehdit edilmektedir. Seçim zamanı borcu olan üyelerin parasını ödemek için yarışıyordunuz. Bu zor zamanda bir insanlık yapında borçları yine ödeyin, bu sefer oy değil dua alırsınız. Yani ille de oy mu alacak TSO. Tecrübe, bilgi, yetenek ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çıkaracağı kanunları an ve an takip ister. Kamuya olan borçları alakalı hükümet yapılandırma aşamasında iken bu yapılan hiç yakışık olmuyor. Yönetenlerin işi üyeyi yok etmek değil. Çalışabilir bir hale getirmek, moral ve motivasyonunu yüksek tutmaktır."

 

 

Yorum Ekle