SON DAKİKA

Özcan: "Hiçbir güç üyelerimizden yüce değildir."

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Niyazi Özcan, yazılı bir açıklama yaparak; mevcut TSO yönetiminin göreve geldiğinden bu yana hiçbir kalıcı projeye imza atmadığını belirtti. Özcan ayrıca açıklamalarının bilerek çarpıtıldığını iddia etti 16 Eylül, 2022 22:18 Güncelleme: 16 Eylül, 2022 22:18 Özcan: "Hiçbir güç üyelerimizden yüce değildir."

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Niyazi Özcan, yazılı bir açıklama yaparak; mevcut TSO yönetiminin göreve geldiğinden bu yana hiçbir kalıcı projeye imza atmadığını belirtti. Özcan ayrıca açıklamalarının bilerek çarpıtıldığını iddia etti

Açıklama şu şekilde:

ZORUNLU AÇIKLAMA

Son günlerde Kdz.Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in kafa karıştırmaya yönelik söylemleri nedeniyle aşağıda yapacağımız açıklama zaruri hale gelmiştir.
01 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, Kdz.Ereğli’nin geleceğini belirleyecek en önemli adımlardan biridir.
Bu inanç ve doğrultuda gayemiz, ekip arkadaşlarımız ve uzman kadromuzla birlikte oluşturduğumuz sürdürülebilir projelerimiz ile işdünyası ve Kdz.Ereğli’ye yeni bir vizyon kazandırmaktır.
Göreve geldiği günden bu yana, kalıcı hiçbir esere imza atmayı başaramamış, Arslan Keleş ve yönetiminin, yerel yönetim ve bölgemizin sanayi kuruluşları ile ortak bir mutabakata varamaması aksine çeşitli sebeplerle anlaşmazlığa düşerek; TSO bünyesindeki üyeleri zora sokması cabasıdır.
Bu gerçek ‘Değişim’in şart olduğunun göstergesidir.
‘Değişim’in sinyallerini yoğun bir şekilde hisseden Mevcut TSO Başkanı çeşitli manipülatif söylemlerle, kamuoyunun aklını bulandırmaya çalışmakta, ‘Çamur at, izi kalsın’ taktiği ile seçim çalışmalarına devam etmektedir.
Keleş, basın toplantısında ve katıldığı bir canlı yayında, 2020 yılında kurduğum firmam için, ‘Yüklü miktarda sac ticareti’ yaptığım algısını oluşturmaya çalışmıştır.
Fakat bunun doğru olmadığı ekte siz değerli basın mensuplarına gönderdiğim belgelerle ispatlanmıştır.
05.09.2022 yılı tarihi itibariyle GİB’ten çıkarttığım belgelerde de ayan beyan göründüğü gibi, bu firmam üzerinden hiçbir ticari faaliyette bulunmadığım için doğal olarak kazancım da olmamıştır.
Yani Sayın Keleş’in algı yaratma çabası bu belgelerle çürümektedir.
2. konu ise, Kışla’da kurmak istediğimiz ‘Güç Birliği’nin, mevcut TSO Başkanı tarafından ‘Niyazi Özcan Kışla’da yeni bir kooperatif kuracak’, şeklinde çarpıtılmasıdır.
Böyle bir durum kesinlikle yoktur.
Kuruluşunda büyük çaba sarfettiğim S.S Erbirlik Kamyoncular Kooperatifi kısa zamanda büyük işlere imza atarak; adeta kamyoncu esnafımızın yuvası haline gelmiştir.
İş disiplini ve çalışkanlığı ile Kışla’daki kamyoncu kardeşlerimizi bir araya toplayan Erbirlik Kooperatifi ile TSO seçimleri sonrasında tam koordineli bir çalışma sistemine geçilecektir.
Kooperatif Başkanı Seçkin Turhan kardeşimle birlikte kamyoncu esnafı için hazırladığımız birçok proje vardır. Bu projelerin hayata geçirilmesi için Kışla’da bir ‘Güç Birliği’ kurulacaktır.
Burada bahsedilen ‘güç birliği’ni yeni bir kooperatif olarak çarpıtan Arslan Keleş’in manipülatif tavrına anlam vermek gerçekten güçtür..
Sonuç olarak; 01 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde son sözü her zamanki gibi üyelerimiz verecektir. Hiçbir güç üyelerimizden yüce değildir.
Mevcut Başkanının olayları çarpıtmaya yönelik tavrı ve doğru olmayan beyanlarına her ne kadar üyemiz ve kamuoyu itibar etmese de, seçimi kazanma stratejisini bu şekilde geliştirmesi, tedirginliğin bir göstergesi olarak yorumlanmalıdır.
Yakın zamanda tarafımca, bu konularla ilgili geniş çaplı bir açıklama yapılacaktır.

Sevgilerimi ve saygılarımı sunarım..

TSO Başkan Adayı
Niyazi ÖZCAN

Yorum Ekle