SON DAKİKA

Otomobil ile motosiklet çarpıştı, Yaralılar var

Ereğli’de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve arkadaşı yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. 17 Nisan, 2017 13:56 Güncelleme: 17 Nisan, 2017 13:56 Otomobil ile motosiklet çarpıştı, Yaralılar var

Kaza Kışla Mahallesi Millet Caddesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Hamza Özyiğit idaresindeki 67TJ 889 plakalı motosiklet ile Burhan Kuzu idaresinde ki 67 LJ 964 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Hamza Özyiğit ile motosiklette yolcu olarak bulunan Muhammet Fatih yaralandı. Kışla mahallesi sakinleri ve esnaflarının yardıma koştuğu yaralılar için haber verilen 112 ekipleri iki yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Devlet hastanesine kaldırdı.

Acil serviste tedavi altına alınan Motosiklet sürücüsü Hamza Özyiğit'in ayağında kırık olduğu Muhammet Fatih'in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada hasar göre araçlar trafik ekiplerinin hazırladığı raporun ardından yoldan kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Burhan Kuzu ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis merkezine götürüldü. 

Yorum Ekle