SON DAKİKA

Otomobil çarptı, ağır yaralandı

Otomobil çarptı, ağır yaralandı 22 Eylül, 2016 14:11 Güncelleme: 22 Eylül, 2016 14:11 Otomobil çarptı, ağır yaralandı



Ereğli'de alış veriş yaptıktan sonra evine gitmek isteyen kadına otomobil çarptı. Kanlar içinde yerde kalan kadının kocası, eşini görünce göz yaşlarına boğuldu. Arabayı yumruklayan acılı eşi Polis sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza Devrek yolu caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yeşiltepe istikametine giden 81 KA 798 plakalı hususi otomobil sürücüsü Kenan Açıkgöz (34), marketten alış veriş yaptıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 29 yaşındaki Necla Aldırmaz’a çarptı. Kazada kanlar içinde kalan kadına çevredeki vatandaşlar ile o anda kaza yerinden geçen sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerine çağırılan ambulansın beklendiği sırada kanlar içinde yerde yatan eşini gören Ömer Aldırmaz (31) göz yaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi. Acılı eşi polis sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olan Nejla Aldırmaz, Ereğli Devlet hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

1 çocuk annesi olan Nejla Aldırmaz' a çarpan otomobil sürücüsü Kenan Açıkgöz ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralı kadının marketten aldığı ve çevreye dağılan malzemelerde kameralara yansıdı.  Kaza haberini alan Aldırmaz ailesinin yakınları ve yaralı kadının arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.  Polis kaza yerinde yaptığı incelemede otomobilin 30 metre fren yaptığını tespit etti.

Kazaya karışan otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle