SON DAKİKA

Otomobil 60 metre sürükledi, olay yerinde can verdi

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. 16 Mart, 2018 18:57 Güncelleme: 16 Mart, 2018 18:57 Otomobil 60 metre sürükledi, olay yerinde can verdi

 Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza 21.00 sularında Ereğli Alaplı karayolu 10. Kilometre mevki Huzur evi önünde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli Devlet hastanesinden hasta ziyaretinden dönen ve Alaplı istikametine giden 67 SB 902 plakalı otomobil sürücüsü Ömer Yazıcı (51) yolun karşısına geçmek isteyen 35 yaşındaki Birol Gündoğdu’ya çarptı. Kazada yaklaşık 60 metre sürüklenen Birol Gündoğdu olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri yolda önlem alırken, sürücü Ömer Yazıcı’nın eşi olay yerinden geçen Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekin’e “Annemi ziyaretten geliyorduk. Birdenbire karanlıkta yola atladı. Biz bile ne olduğunu anlayamadık” dedi.

Kaza yapan sürücü Ömer Yazıcı ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis merkezine götürülürken, olayda hayatını kaybeden Birol Gündoğdu’nun cansız bedeni ise Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sıra olay yerinden geçen baba oğlunun da daha önce de kaza geçirdiğini ve sürekli aynı noktada kazaların meydana geldiğini söyledi.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Akşam saatlerinde meydana gelen kaza anı iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobilin yola çıkan yayaya çarptığı ve çarpma anından hemen sonra aracın sol farının kesildiği, otomobilin yeşil ışıkta geçtiği görülüyor.

Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle