SON DAKİKA

Ören ve Ömerli'de Uysal,a sevgi seli...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Hüseyin Uysal, mahallelerde sürdürdüğü seçim gezilerinde yoğun ilgi görüyor. Ören ve Ömerli’de halka seslenen Başkan Uysal; “Vereceğiniz destekle 31 Mart akşamı Kdz.Ereğli’de siyasetin matematiğini değiştireceğiz” dedi. 10 Mart, 2019 09:35 Güncelleme: 10 Mart, 2019 09:35 Ören ve Ömerli'de Uysal,a sevgi seli...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Hüseyin Uysal, mahallelerde sürdürdüğü seçim gezilerinde yoğun ilgi görüyor. Ören ve Ömerli’de halka seslenen Başkan Uysal; “Vereceğiniz destekle 31 Mart akşamı Kdz.Ereğli’de siyasetin matematiğini değiştireceğiz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, Ören ve Ömerli’de halka seslendi, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla mahalleleri gezen Başkan Uysal, Ören ve Ömerli’de halkın coşkusuyla karşılandı. Ömerli’deki halk buluşmasında mahalle muhtarı Süleyman Korkmaz ve diğer adaylar tarafından karşılanan Başkan Uysal, kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerinden 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Ömerli’ye güzel hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Uysal, “Vereceğiniz destekle 31 Mart akşamı Kdz.Ereğli’de siyasetin matematiğini değiştireceğiz” dedi.

ÖREN’DE UYSAL SEVGİSİ..

Ömerli’den sonra Ören Mahallesine geçen Başkan Uysal, burada konfeti ve havai fişek gösterileriyle karşılandı.

Yoğun katılım karşısında oldukça duygulanan Başkan Uysal; göreve geldiği günden itibaren Ören Mahallesine ayrı bir önem verdiğini belirterek şunları söyledi;

“Göreve geldiğimden itibaren hiçbir zaman aklımdan çıkmayan mahalle özellikle Yenimahalle tarafı Ören’dir. İlk asfaltı bu mahalleye döktüm. İmar sorunlarıyla ilgilendim. Buraları sel basıyordu, büyük bir menfez yaptık bu sorunu da çözdük. Yeni dönemde Ereğli’nin en iyi yerleşim yerlerinden biri Ören olacak. Size söz veriyorum; Bu gençlerin futbol oynayabileceği büyük bir futbol sahası ve spor alanları yapacağım. Ambulansın girmediği, itfaiyenin girmediği mahalle arasında sokağımız kalmayacak. Kimsenin ayağı çamura değmeyecek. Bütün kardeşlerim duraklarda beklerken ıslanmayacak, yeteri kadar durak koyacağız.

-MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN-

Adaylar çıkıyorlar bir tek festival vaat ediyorlar. İşte görüyorsunuz, Ereğli’nin bir sürü sorunları var. Ben büyük paraların gittiği festival yapmayacağım. Gençlerimizin eğlenebilmesi için belediye bütçesiyle yazın Osmanlı Çileği Festivaliyle bizler gereğini yapacağız. Esnafımıza yüklenmeden yapacağız. Zaten esnafımız zor durumda.

20 yıl Belediye başkanlığı yapmış abimiz çıkmış ben 31 mahalleye kreş kuracağım diyor. Arkadaş, sen daha bebek emzirme odası açmadın 20 yılda. Göreve geldik biz açtık bebek emzirme odalarını. Bol bol seçim büroları açıyorsun ama kreş açamazsın. Diğeri de çıkmış tekstil atölyeleri kuracağım diyor. Gözümüzün önünde 7 bin 300 kişinin çalıştığı tersane, 300-400’lü sayılara düştü. Tersaneleri çalıştırmak varken tekstil atölyeleri diyor, Allah akıl fikir versin. Mahallelerde 2 dönüm yer bulup buraları halkımızın faydalanabileceği spor alanları, nefes alacakları yerler ve mahalle konakları yapmak için zorlanırken, tekstil atölyesinden bahsediyorlar, git kardeşim OSB boş duruyor. Milletin aklıyla dalga geçmeyin.

Ereğli’mize parlak bir gelecek, huzur vaat ediyorum. Dürüst, doğru bir yönetim, paranın çarçur edilmediği, paranın nereye gittiği belli olan şeffaf bir yönetim, hesap verebilir bir yönetim. Bu arkadaşlarım alnı ak, başı dik, yalan-yanlış işlerle uğraşacak bir ekip değil.Sizlerden, 31 Mart’ta Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi Büyük Birlik Partisi’ne, gül hilale destek istiyorum.31 Mart’ta sizlerin vereceği destekle Ereğli’de bir destan daha yazacağız”

Ören Mahalle Muhtarı Halil Sever ve diğer muhtar adaylarına da başarılar dileyen Başkan Uysal, daha sonra Ören Mahallesinde BBP Seçim Bürosunun açılışını yaptı.

Yorum Ekle