SON DAKİKA

Operasyonda 2. Dalga… 15 kişi adliyeye sevk edildi

Operasyonda 2. Dalga… 15 kişi adliyeye sevk edildi 25 Mart, 2019 09:35 Güncelleme: 25 Mart, 2019 09:35 Operasyonda 2. Dalga… 15 kişi adliyeye sevk edildi

Ereğli'de İl Jandarma ve İlçe Jandarma komutanlığı koordinesinde Uyuşturucu satışı yaptıkları iddiası ile başlatılan operasyonun ikinci dalgasında gözaltına alınan 15 kişi alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ereğli’ de 9 Mart tarihinde Okul önlerinde ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheliler teknik ve fiziki takibe alınmış, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturmada, 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere sabah eş zamanlı operasyon yapılmıştı. Operasyon kapsamında 10 kişi gözaltına alınmış, 10 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Operasyonun ikinci dalgasında da Ereğli Jandarma Komutanlığı ekiplerince Cuma günü 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 15 kişi alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların savcılık ifadelerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Yorum Ekle