SON DAKİKA

Önce kortej, sonra Konser…

Önce kortej, sonra Konser… 20 Mayıs, 2019 06:44 Güncelleme: 20 Mayıs, 2019 06:44 Önce kortej, sonra Konser…

Ereğli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi. Yaklaşık 15 bin vatandaşın katıldığı kortej Atatürk anıtı önünde sona erdi. Kortejin ardından etkinlikler İrem Derici konseri ile son buldu. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bağlık karakolu önünden başlayan Fener Alayı Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve protokolün yanı sıra yaklaşık 15 bin Ereğlili vatandaşın katıldığı kortejde dev Türk Bayrağı açılırken, Atatürk posterleri açıldı. Fener alayına katılan vatandaşlar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları slogan attı. 

Anıt önünde sona eren kortejin ardından İrem Derici sahne aldı. ‘Yansın Geceler’ isimli şarkısı ile sahne alan İrem Derici, birbirinden güzel seslendirdiği şarkılar ile Ereğlililere unutulmaz bir gece yaşattı. 

MİNİK HAYRANINI SAHNEYE ALDI 

Konser sırasında kendisine not gönderen 7 yaşında ki Tülin Tuna’yı sahneye alan İrem Derici, küçük kıza hangi şarkıları bildiğini sordu. Birlikte şarkı söylemek istediği küçük Tülin’e şarkılarını hatırlatmak isteyen Derici, heyecandan şarkıları bilmediğini söylemesi üzerine kendisinden istediği imzalı kâğıdı minik hayranına vererek sahneden indirdi.

 

Konserin son bölümünde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, sanatçı İrem Derici’ye çeşitli hediyeler ve Osmanlı çileği hediye etti. Konser havai fişek gösterisi ile son buldu.

Yorumlar
D
Dilek aktağ4 yıl önce

Bahar değil ereğli geriye geldi helâl baba

Yorum Ekle