SON DAKİKA

Önce direndi, sonra ‘Beni bırakma’ diyerek yalvardı

Önce direndi, sonra ‘Beni bırakma’ diyerek yalvardı 06 Ocak, 2019 08:41 Güncelleme: 06 Ocak, 2019 08:41 Önce direndi, sonra ‘Beni bırakma’ diyerek yalvardı

Ereğli'de aldığı alkolün etkisi ile yere düşerek yaralanan İ.İ. polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ambulansa bindirilirken polise direnen alkollü şahıs, ambulansta yanına oturan polis memurunun elini tutarak ‘Beni bırakma ağabey’ diyerek polisin yanında kalmasını istedi.

Olay ilçeye bağlı Uzunmehmet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre ailesi ile arasında sorun bulunan İ.İ. (39) aldığı alkolün etkisi ile yere düşerek yaralandı. Vatandaşların haber verdiği polis ve sağlık ekipleri yaralı İ.İ. yi yerden kaldırarak ilk müdahalesini yapmak için ambulansa götürmek istedi. Ambulansa binmek istemeyen ve ‘Anamı sevmiyorum ben’ diyerek polise direnen İ.İ. polisin ısrarı üzerine ambulansa bindirildi. Polis memurunun yakın ilgisini gören İ.İ., yanından inmek üzere olan polis memurunun elini tutarak ‘Beni bırakma’ diyerek kalmasını istedi. Polis memuru da İ.İ. nin isteğini kırmayarak yanında kaldı. İ.İ. tedavisi yapılmak üzere özel hastaneye kaldırıldı. İ.İ. nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle