SON DAKİKA

Okulların ihtiyaçlarına yönelik görüşmeler devam ediyor

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçede eğitim veren okulları ziyaret ederek, okulların ihtiyaçlarına yönelik idarecilerle görüşmelerini sürdürüyor. 29 Kasım, 2017 09:03 Güncelleme: 29 Kasım, 2017 09:03 Okulların ihtiyaçlarına yönelik görüşmeler devam ediyor
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçede eğitim veren okulları ziyaret ederek, okulların ihtiyaçlarına yönelik idarecilerle görüşmelerini sürdürüyor.
Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Yazıcı, Sakin Arslan, Sebahattin Doğdu, Yeliz Görgün, Halil Kırtay, Kadın Kolları Başkanı Aysel Ersoy ve Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum ile birlikte İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Ebubekir Müftüoğlu, Müdür Yardımcıları Ziya Ayyıldız ve Ali Sayar’dan okulun eğitim düzeyi ve eksikleri ile ilgili bilgi alan Çakır; Kız İmam Hatip Lisesi’nin eğitime açılmasıyla birlikte mevcut İmam Hatip Lisesi’ndeki yoğunluğun azalacağını söyledi.
Çakır, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “İlçemize son 5 yılda 27 tane okul kazandırdık. 2018 yılı yatırım programına aldırdığımız okullar da var. Bunlardan bir tanesi de Kepez bölgesine kazandırmak istediğimiz bir ilkokuldur. Önümüzdeki yıl da okul sayılarımızı artırarak, 2019 yılına kadar Ereğli genelinde tekli öğretime geçmeyi hedefliyoruz.” dedi.
İmam Hatip Lisesi’nin önemli bir ihtiyacı olmadığını belirten idareciler, kapalı spor salonu konusunda Çakır’dan destek isterken; Çakır da gerekli girişimlerde bulunulacağını söyledi.
 
MÜDÜR BEKTAŞ’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ
Çakır, daha sonra eşi İlknur Çakır, Kadın Kolları Başkanı Aysel Ersoy ve Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum ile birlikte; rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenen İmam Hatip Lisesi Müdürü Harun Bektaş’ı ziyaret etti.
Bektaş’tan rahatsızlığı ve tedavi süreciyle ilgili bilgi alan İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Harun hocamız bizim için çok değerlidir. Kendisine geçmiş olsun diyor, en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” dedi.

 

 
Yorum Ekle