SON DAKİKA

OKUL ÖNÜNDE JİLETLİ KAVGA:5 YARALI

Zonguldak’ta lise önünde çıkan ve jilet kullanılan kavgada 5 kişi yaralandı. 08 Ocak, 2014 18:49 Güncelleme: 08 Ocak, 2014 18:49 OKUL ÖNÜNDE JİLETLİ KAVGA:5 YARALI

Zonguldak’ta lise önünde çıkan ve jilet kullanılan kavgada 5 kişi yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi önünde baba Necati A.(48) ve öğrenci oğlu Yaşar Can A.(18) ile birisi öğrenci olan Alperen T.(18), Berat Ü.(18), Oğuzcan A.(18) ve Ozan O.(18) arasında kavga çıktı. Jilet ve sopaların kullanıldığı kavgada taraflardan 5'i yaralandı. Kavgaya karışan gençlerden Ozan O.’nun yüzüne ve boynuna jilet isabet ettiği belirtildi.

Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleriyle beraber çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlk olarak ambulansla olay yerinin yakınındaki hastaneye kaldırılan yaralı gençler, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kavgaya karışan gençlerin dün iddiaya göre kız meselesi yüzünden tartıştığı, bunun üzerine baba Necati A.’nın okula oğlu Yaşar Can A. ile birlikte geldiği öğrenildi.

Yorum Ekle