SON DAKİKA

Öğretmenlerini anlatan tiyatro hediye ettiler

Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerini anlatan tiyatro hediye ettiler 23 Kasım, 2015 15:08 Güncelleme: 23 Kasım, 2015 15:08 Öğretmenlerini anlatan tiyatro hediye ettiler

Ereğli  Nurdan ve Orhan Oğuz ortaokulu 7-D sınıfı öğrencileri, Öğretmenler Günü'nde hazırladıkları ve öğretmenlerini anlatan tiyatro oyununu hediye etti.

Yarın kutlanacak olan öğretmenler günü dolayısıyla bir çok öğrenci öğretmenine çiçek ve öğretmenlerinin beğeneceğini düşündüklerini düşünerek aldıkları hediyeleri vererek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Nurdan ve Orhan Oğuz ortaokulu 7-D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Taylan Erol'a, öğretmenlerini anlatan anneleri ile birlikte hazırladıkları tiyatro oyununu hediye etti. Okulun konferans salonuna davet edilen sınıf öğretmeni Taylan Erol, her şeyden habersiz olarak geldiği konferans salonunda öğrencilerinin hazırladığı tiyatro oyununu heyecanla izledi. Tiyatro oyunu sonrasında öğrenciler, Taylan Erol'un öğretmenler gününü kutladı.

Öğrenci velilerinden Meral Gündüz öğrenci velileri olarak öğretmenlerine pahalı bir hediye almak yerinde manevi değeri yüksek bir hediye olarak tiyatro oyununu hediye ettiklerini söyledi. Öğrenci velilerinden Özlem Tiftik ise programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini kaydetti.

Tiyatro oyununun ardından velilerin evlerinde hazırladığı yiyecekler katılımcılara ikram edildi.

Yorum Ekle