SON DAKİKA

ÖĞRETMENLER VE EŞLERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Ereğli'de öğretmenler günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler için gece düzenlendi. Gece de konuşan il milli eğitim Müdürü Turgut Özbek "Öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz" dedi. 25 Kasım, 2014 09:50 Güncelleme: 25 Kasım, 2014 09:50 ÖĞRETMENLER VE EŞLERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Büyük Anadolu Otel de düzenlenen yemeğe Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, belde belediye başkanları, Daire Müdürleri, ilçede görev yapan öğretmenler ve eşleri katıldı.

Düzenlenen yemek ile ilgili olarak açıklamada bulunan İl Milli eğitim müdürü Turgut Özbek, liseli öğrencilerin geçirdiği kazada hayatını kaybeden öğrenciye Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Öğretmenlerin hakkının asla ödenemeyeceğini dile getiren Özbek konuşmasında "Özellikle elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Kazada yaralanan diğer öğrencilerimize acil şifalar, ailelerine geçmiş olsun diliyorum. Bu program daha güzel olacaktı. Ancak o elim kazadan dolayı sönük bir program oldu. Öğretmenlerimizi bir arada görmek, burada onlarla birlikte olmaktan İl Milli eğitim müdürü olarak gurur duydum. İnşallah öğretmenlerimizin tüm günleri ve geceleri bu şekilde olur. Öğretmenlere ne kadar hizmet etsek, emek sarf etsek yinede emeklerini ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle