SON DAKİKA

Öğrenciler'den "Kültürel Miras" Sergisi...

Kdz. Ereğli Nimet ilkokulu 4.sinif öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde "Kültürel Miras " Sergisi yaptılar. Okul idaresinin desteği velilerin de yardımıyla Kültürümüz de yer alan öğeleri ön plana çıkardılar. 15 Kasım, 2019 07:29 Güncelleme: 15 Kasım, 2019 07:29 Öğrenciler'den "Kültürel Miras" Sergisi...

Kdz. Ereğli Nimet ilkokulu 4.sinif öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde "Kültürel Miras " Sergisi yaptılar. Okul idaresinin desteği velilerin de yardımıyla Kültürümüz de yer alan öğeleri ön plana çıkardılar.

Kdz.Eregli nin yöresel ürünlerinin de yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Öğrenciler geçmişten günümüze kültürümüzün değişik öğelerini tanıma fırsatı buldular. Sergiyi ilçedeki diğer okullarin idareci ve öğretmenleri de ziyaret ettiler.

Okul müdürü Cengiz Gökkkaya ve müdür yardımcısı Suat Karaarslan bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrenci öğretmen ve velilere teşekkür edip okullarında böyle güzel etkinliklerin devam edeceğini belirttiler. Ayrıca sergiye gelen misafirlere Türk Kahvesi başta olmak üzere kültürümüz yemeklerinden ikram da da bulunuldu.

Yorum Ekle