SON DAKİKA

Öğrenciler kep yerine maske attılar...

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler (Subaşı) Köyündeki Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlk Okulu’nda düzenlenen mezuniyet etkinliğinde öğrenciler ’kep’ yerine’ maske attılar. 03 Haziran, 2022 14:44 Güncelleme: 03 Haziran, 2022 14:44 Öğrenciler kep yerine maske attılar...

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler (Subaşı) Köyündeki Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlk Okulu’nda düzenlenen mezuniyet etkinliğinde öğrenciler ’kep’ yerine’ maske attılar.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte, ilçedeki Zübeyde Hanım Teknik Anadolu Teknik Meslek Lisesinden gelen öğrencilerinin palyaço tiplemeleri eğlendiler, çeşitli oyunlar oynadılar. Eğlencenin son bölümüne gelindiği sırada ise alışılmışın dışında bir etkinlik yaşandı.

Okul Müdürü Mahmut Ataman, gelenekselleştirilen ‘kep atma’ öncesi yaptığı konuşmada, dünyada, ülkede ve bölgede CORONAVİRÜS (Covid-19) salgınına karşı büyük mücadeleler verildiğini hatırlattı. Bunun sonucunda ise Covid-19 PANDEMİSİNİN yenildiğini ve salgından kurtulduklarını anlatan Ataman, şöyle dedi: “Elimizdeki maskeler artık sembolik oldular. Normalde mezun olduğumuz zaman kep atarak mezuniyeti kutluyoruz.

Biz dedik ki; 2 yıl bu maskeden çok çektik. Okulumuzdan, öğrencilerimizden, sevdiklerimizden ve ailelerimizden uzak kaldık. Bugün de sembolik olarak maskelerimizle geldik. Burada kep yerine maskelerimizi atarak, pandemiye de son vermiş olacağız. İnşallah bir daha da takmak zorunda kalmayız.” Müdür Ataman’ın konuşması ardından öğrenciler, sembolik olarak taktıkları maskeleri havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Yorum Ekle