SON DAKİKA

Ödülü camilerine bağışladılar…

Ödülü camilerine bağışladılar… 16 Eylül, 2019 13:30 Güncelleme: 16 Eylül, 2019 13:30 Ödülü camilerine bağışladılar…

Ereğli'de Çevlik köyü tertip komitesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasından Güneşli Köyü futbol takımı şampiyon oldu. Güneşli Köyü Futbol takımı, şampiyonadan elde edilen para ödülünü sel felaketinde zarar gören Cami için kullanacak.

Ereğli’ ye bağlı Çevlik köyünde düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının final maçında Kızılcapınar ile Güneşli karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kızılcapınar takımını 4-3 mağlup eden Güneşli spor şampiyon oldu. 6 takımın katıldığı ve 20 gün devam eden turnuvanın sonunda şampiyonluğa ulaşan Güneşli Köyü takımı oyuncuları, turnuvadan elde edilen para ödülünü, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde zarar gören Güneşli Köyü camisine bağışlama kararı aldı.

Güneşli Köyü futbol takım kaptanı aynı zamanda önceki dönem Ereğli Ülkü Ocakları 2.Başkanı Ufuk Akdeniz, turnuvanın başından itibaren bu kararı aldıklarını, inanç ve azimle şampiyon oldukları ve camilerine katkı sağlayacak olmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Akdeniz, kendilerine destek verenler başta olmak üzere takım arkadaşlarına teşekkür ettiği konuşmasında “Güneşli köyü olarak katıldığımız turnuvada önceki dönemlerde liderlik yaptığımdan dolayı arkadaşlarım takım kaptanı olmamı istedi. Takım kaptanı olarak turnuvaya katılım ücretini kendi aramızda toparlarken kazandığımız takdirde geçen ay sel de zarar gören camiimize verelim kararını almıştık. İlk maçtan son maça kadar inandık, istedik ve bunu tüm rakiplerimizi yenerek başardık. Aldığımız para ödülünü ve camimiz de kullanılmak üzere dinî kitapları köy imamıza teslim ettik. Tüm hayırseverleri camiimize yardım etmeye bekliyoruz’’ dedi.

Yorum Ekle