SON DAKİKA

ODABAŞ, ÜYELERİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda yetkili Türk Metal Sendikası’nın şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın, Erdemir’deki iş yerlerinde çalışan üyeleri ziyaret ettiği bildirildi. 20 Şubat, 2014 19:33 Güncelleme: 20 Şubat, 2014 19:33 ODABAŞ, ÜYELERİ ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Sendikanın “turkmetalkdzeregli.org” isimli internet sitesinde yer alan habere göre, Odabaş, Erdemir Demir Üretim Elektronik Otomasyon Formenliği’nde çalışan işçileri ziyaret ederek, 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin yanı sıra çeşitli konularda görüş alış, verişinde bulundu.
Bu arada, aynı zamanda yaş günü olan işçi Semih Karakız için arkadaşlarının düzenlediği sürpriz yaş günü kutlamasında birlikte pasta kesen Odabaş, “Semih kardeşimizin doğum gününü hep birlikte kutlama fırsatı bulduk. Sevgili Semih'e bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerken Elektronik Otomasyon Formenliği çalışanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.
Odabaş, 14 Şubat’ta ise 1.Sıcak Haddehane Kombine Hadde ve 2.Soğuk Haddehane Mekanik Bakım çalışanlarımızı iş yerlerinde ziyaret etti. Erdemir çalışanlarının, katılımcı yaklaşım tarzlarıyla üyesi bulundukları Türk Metal Sendikasını sahiplendiğini ifade eden Odabaş, “üyelerimizin değerlerimize ve dostluklarımıza önem vermesi bölgemizdeki birçok teşkilata örnek olmuş ve takdirini kazanmıştır. Bu vesileyle; her ne kadar sevginin her gün ve her fırsatta paylaşılması gerektiğine inanıyor olsak da, sevgili dostlarımın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir gün geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.
Hadde Atölyeleri Müdürlüğü 2.Soğuk Haddehane Taşlama çalışanlarını işyerlerinde ziyaret eden Odabaş’ı, Çelikhane Vinç Bakım çalışanları ise sendika binasında ziyaret ederek, iş ve genel konular üzerinde görüş alış,v erişinde bulundular.
Odabaş, gerek ziyaretlerde gösterilen ilgi ve yakınlığa, gerekse sendika binasını ziyaret eden üyelere teşekkür ederek işlerinde başarı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle