SON DAKİKA

Ocakcı: "Saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz"

Ocakcı: "Saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz" 25 Ağustos, 2016 18:42 Güncelleme: 25 Ağustos, 2016 18:42 Ocakcı: "Saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz"

Artivin de, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu taşıyan konvoya yönelik yapılan silahlı saldırıyı Ereğli CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı kınadı.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı yaptığı yazılı açıklamada, saldırı haince alçakça bulduğunu belirtti.

Ocakcı, şu ifadeleri kullandı;
“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin Şavşat ilçesinde seyir halindeki öncü güvenlik aracına hain saldırı yapılmıştır. Olay esnasında güvenlik güçlerimizin kullandıkları araçta bulunan 3 askerimizden 1’i ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştur.
Ülkemizin birlikteliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde yapılan bu hain saldırı aslında ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılmıştır. Birliğimize yapılan bu saldırılar karşısında her zaman ki gibi bizler büyük bir dayanışma ve birlikteliğimizi güçlendirerek terörün karşısında durmaya devam edeceğiz.
Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi bizler Bu tür olaylarda geri adım atmayacağız. Ülkemiz için Allah'ın verdiği bir canımız var o da feda olsun.
Bu hain, alçakça yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Şehit olan askerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”

Yorum Ekle