SON DAKİKA

Ocakçı görevi devir aldı

Ereğli'de 6 Aralık 2015 tarihinde yapılan CHP kongresinde başkanlığı kazanan Sertan Ocakçı görevi devraldı. 09 Aralık, 2015 16:29 Güncelleme: 09 Aralık, 2015 16:29 Ocakçı görevi devir aldı

CHP Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, parti binasında düzenlenen törenle görevini yeni ilçe başkanı Şerif Sertan Ocakçı’ya devretti.  Törende Kartal ‘a bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı yeni yönetim tarafından teşekkür plaketi verildi.

CHP Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanı Hayrettin Kartal törende yaptığı konuşmasında 6 Aralık’ta yeni bir4 değişimin yaşandığını ve her değişiminde bir umut olduğunu ifade etti. Kartal konuşmasında “

6 Aralık bu anlamda yeni bir başlangıç, yeni bir umuttur. Yeni bir umudu hep beraber, yoldaşça, kardeşçe, hep birlikte yükselteceğiz. Atatürk’ün dediği gibi Bağımsız, Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Sekiz yılık yöneticilik görevim var bu partide. Yeni seçilen başkanıma ve yönetim kuruluna üstün başarılar diliyorum. Her zaman onların emirlerinde olacağız. Bize ne görev verirlerse hiçbir zaman o görevden kaçmayacağız” dedi.

Görevi devralan CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı ise tüm kavgaların ve kırgınlıkların kongre akşamı sona erdiğini belirterek kan davası gütmeyeceklerini söyledi. Ocakçı konuşmasında “Seçim bitti, dargınlıklar, küslük bitti. Bizim için artık karşı taraf bu taraf diye bir şey yok. Artık bunu kan davasına başka bir şeye çevirmenin anlamı yok. Biz kocaman bir aileyiz. Biz içimizde kavga ederiz, dövüşürüzyine döner birbirimize sarılırız” diye konuştu.Diğer oy almadığımız arkadaşlarımızı da buraya davet etmek istiyorum. Bunun için şunu söylüyorum. Ev sahibine davet gerekmez. Onlar ev sahibi zaten.

Biz burada görev devralmıyoruz. Biz bu bayrak koşusunun bir sonraki koşucusuyuz. Benden sonra mutlaka benden de genç arkadaşlar gelir ve onlar koştururlar bu davayı. Biz de daha gencine devrettik deriz. Eski ve yeni arkadaşlar artık şunun farkına varalım; CHP bir ailedir” dedi.

Konuşmaların ardından partililer bina önünde gazetecilere toplu fotoğraf verdi.


Yorum Ekle