SON DAKİKA

O HALKIN, HALK ONUN YANINDA

Ereğli’ye bir 5 yıl daha hizmet etmek için seçim startını veren Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarında ve Çetin Apatay Bulvarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. 22 Şubat, 2014 19:13 Güncelleme: 22 Şubat, 2014 19:13 O HALKIN, HALK ONUN YANINDA

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, seçim startını vermesinin ardından esnaf ziyaretlerine başladı. Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte, Cumartesi Pazarı ve Çetin Apatay bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Cumartesi pazarında ekibiyle birlikte esnafların tek tek elini sıkıp, bol kazanç dileyen Posbıyık, Pazar ihtiyacını gören vatandaşlara da hal hatır sordu.

Posbıyık ve ekibine başarı dileyen vatandaşlar, CHP heyetine yoğun ilgi gösterirken Başkan Posbıyık’a sarılarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Cumartesi Pazarının ardından Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki dükkanları gezen Posbıyık ve CHP heyetine esnaflarda yoğun ilgi gösterdi.

SEVGİNİZE VE İLGİNİZE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Posbıyık, “Yeni dönemde de ekibimize inanılmaz ilgi var. Seçim startını muhteşem bir açılışla vermemizin ardından ilk esnaflarımızın elini sıkalım istedik. Gördüğünüz gibi Bulvar üzerinde giderken insanlarımız balkonlardan el sallıyor, yanımızdan geçen arabalardan korna çalarak selam veriyorlar. Buda bize ayrı bir şevk ve güç veriyor. Biz varsak herkes için varız. Bu ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle