SON DAKİKA

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı 08 Eylül, 2017 15:36 Güncelleme: 08 Eylül, 2017 15:36 O anlar saniye saniye kameralara yansıdı


Ereğli'de TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Olay ilçeye bağlı Ömer Halisdemir bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Abdurrahman Korkmaz (52) idaresinde ki 67 TJ 910 plakalı otomobil ile Turan Karadayı'nın (58) kullandığı 81 KG 817 dorse 81 KJ 609 çekici plakalı TIR ile çarpıştı.Kazada otomobil orta bariyere çıkarak durabildi. Kaza sonrası otomobil de bulunan Ferhan Tümen (24) yaralandı. Yaralı Tümen özel araç ile kaza yerinin yakınında ki özel hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Kazada hasar gören otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, her iki sürücü ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada MOBESE kameraları da hasar gördü. Yaralı Ferhan Tümen'in sağlık durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Savcılık kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

KAZA ANI MOBESE KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobilin yan yoldan ana yola çıktığı, TIR'ın önüne geçtiği ve TIR'ın çarpması sonucu dönerek orta refüje çarptığı görülüyor.

 

Yorum Ekle