SON DAKİKA

Nuras: "Her zaman yanınızdayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 06 Mart, 2019 07:26 Güncelleme: 06 Mart, 2019 07:26 Nuras: "Her zaman yanınızdayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çarşı esnaf ziyaretleri sırasında CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikteAnneler Derneği’ni de ziyaret etti.

Ziyaretini Anneler Derneği yönetim kurulu başkanı Güler Nuras ve yönetimine gerçekleştiren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ‘Ereğli’de çok büyük bir mağduriyet var, bende bu mağduriyeti gidermeye geliyorum’ dedi.

Posbıyık, “Ereğli’nin bütçesi delinmiş, Ereğli’de aç olan insanlar var. İhtiyaç sahibi insanlar çok sayıda. İnsanların yıl boyunca yararlanabilecekleri yeni bir aş evi kuruyoruz. Sefer taslarıyla evlere aş götüreceğim. Hiç kimse görmeyecek, eskiden öyle yapardım. Benim zamanımda Hemşireler sabah 8 , akşam 8 hasta yatağından kalkamayacak olan insanlar için eve gidip iğne yapıyordu, şimdi bunlarda kalktı.” diyerek projelerinden bazılarını anlattı.

Anneler Derneği yönetim kurulu başkanı Güler Nuras, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘her zaman yanınızdayız. Bizde elimizden ne geliyorsa yapacağız ve sizi tekrar Ereğli Belediye Başkan’ı olarak göreceğiz inşallah’ diyerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için başarılar diledi.

Yorum Ekle