SON DAKİKA

Niyazi Özcan'a çarşı içi esnafından destek..

Niyazi Özcan'a çarşı içi esnafından destek.. 15 Eylül, 2022 14:36 Güncelleme: 15 Eylül, 2022 14:36 Niyazi Özcan'a çarşı içi esnafından destek..

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Niyazi Özcan, 01.10.2022 tarihinde yapılacak olan TSO seçimleri esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
5. Grup meclis üyesi temsilcileri Hakan Mısırlı, Bora Topal ve Nevzat Aydemir ile birlikte Kemal Demir’in de eşlik ettiği seçim gezileri kapsamında çarşı içi esnafını gezen Özcan; mevcut yönetimi kastederek; “Saltanat istiyorsanız orada, asker istiyorsanız karşınızda”, dedi.


“TSO HİÇBİR İŞİMİZİ GÖRMÜYOR”
Mevcut TSO yönetiminden şikayetçi olan bazı esnaflar; seçimden seçime kapılarının çalındığından belirterek; bu nedenle ‘Değişimin Şart’ olduğunu dile getirdiler.
TSO üyesi olan bir esnaf; “TSO yönetimi seçimden seçime gelip oy istiyor. Ama işimiz düşünce kayboluyor. Hiçbir işimiz çözmediler”, diyerek, adeta isyan etti.

“SANA OY VERMEYEN YANLIŞ YAPAR”
Yine TSO üyesi olduğunu belirten bir başka esnaf ise, mevcut yönetimin orta sınıf esnaf için hiçbir çalışmasının olmadığını belirtti. ‘Sana oy vermeyen yanlış yapar. Artık değişim şart’, diyen esnaflar, Özcan’a desteklerini açıkladı.

“TSO YALNIZCA ÜYELERİNİN DEĞİL, EREĞLİ’NİN ODASI”
Esnafın şikayetlerini dinlene Başkan adayı Özcan; ekibiyle birlikte orta ölçekli esnaf için proje hazırlıklarında sona gelindiğini, yakın zamanda yapılacak olan basın toplantısıyla ilk etapta yaklaşık 2.500 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini açıkladı. ‘Saltanat istiyorsanız orada, asker istiyorsanız burada’, diyen Özcan; “TSO sadece üyelerinin değil, Ereğli’nin odası. Ben sizin askerinizim. Seçimlerin akabinde hemen kabuk değiştireceğiz. Saltanata son vereceğiz. Ereğli’yi şaha kaldıracak projeler ile hemen harekete geçeceğiz”, dedi.

Yorum Ekle